Wordt lid van de Partij voor Ouderen en Veiligheid


Hartelijk dank voor uw interesse in de Partij voor Ouderen en Veiligheid (POV). Samen met u zetten wij ons in voor een prettigere en veiligere woonomgeving. Door het invullen van het onderstaande formulier kunt u eenvoudig lid worden van de Partij voor Ouderen en Veiligheid. Daarmee maakt u het mede mogelijk dat onze standpunten ook in uw gemeenteraad gehoord worden.

Een lidmaatschap van de Partij voor Ouderen en Veiligheid kost € 25,- per jaar.

De groen gemarkeerde velden zijn nodig om uw aanmelding te kunnen versturen indien u overige gegevens niet online wilt invullen. Wij nemen na aanmelding contact met u op om de resterende gegevens aan u te vragen.

Welke aanhef mogen wij gebruiken?

Uw voorletters:

Uw roepnaam:

Uw achternaam:

Wat is uw achternaam?

Uw geboortedatum:

Uw e-mailadres:

Dit veld moet een e-mailadres bevatten

Uw adres:

Uw postcode:

Uw woonplaats:

Uw telefoonnummer:

Dit veld moet een telefoonnummer bevatten

Wij horen graag van u en nodigen u uit om iets aan ons te vragen of te vertellen tijdens uw aanmelding. Daarnaast vragen wij u toestemming om u af en toe per e-mail op de hoogte te houden van nieuws vanuit de Partij voor Ouderen en Veiligheid. Tot slot vragen wij u om te bevestigen dat u lid wilt worden.

Wilt u nog iets toevoegen aan uw aanmelding?

Mogen wij u af en toe onze digitale nieuwsbrief sturen?

Bedankt! Uw aanmelding is aan de Partij voor Ouderen en Veiligheid verzonden.×
Er is iets verkeerd gegaan!×

Na verzending van uw aanmelding ontvangt u een automatische bevestiging van ontvangst van uw aanmelding. Hierna ontvangt u van ons nog een uitgebreid pakket met informatie en betalingsgegevens. Hartelijk dank voor uw steun!