Nieuws van de fractie Zaanstad


Via deze pagina volgt u eenvoudig het laatste nieuws van de fractie Zaanstad van de Partij voor Ouderen en Veiligheid.

Even voorstellen; Etienne Jongejans

Ik wil mij graag aan Zaanstad voorstellen;

Ik ben Etienne Jongejans, 48 jaar en gelukkig getrouwd. Ik ben in het rijke bezit van twee kinderen, een dochter van 22 jaar en een zoon van 28 jaar.Ik woon in Zaandijk en werk bij slagerij Kaldenberg in de Sligro in Amsterdam en ben verkoop manager. Ik heb het slagers vakdiploma gehaald en management opleidingen afgerond.

Waarom heb ik me aangesloten bij de Partij voor Ouderen en Veiligheid?

De stand punten waar zij voor staan hebben echt betrekking op de inwoners van Zaanstad en de partij komt daar ook echt voor op. Ik vind het ook belangrijk dat de lokale politiek het meer voor het zeggen krijg binnen de gemeente Zaanstad. Lokale politiek is niet voor landelijke partijen, zij hebben veel te veel banden met Den Haag.

De Partij voor Ouderen en Veiligheid is voor mij niet alleen een partij die er voor de ouderen is, zij zijn er ook voor de jongeren. Jongeren zijn een hele belangrijke doelgroep om voor op te komen, zij zijn de ouderen van de toekomst en het moet voor hen aantrekkelijk zijn om in Zaanstad te blijven wonen en werken. Het is daarom ook belangrijk om te investeren in startes en jongeren woningen.

Het is interessant om van dichtbij betrokken te zijn bij beslissingen die genomen worden, beslissingen die de burgers aangaan. Daarbij stoort het mij dat er veel geld onnodig over de balk wordt gegooid, en om dit tegen te gaan wil ik daar op een positieve manier mijn bijdrage aan leveren.

Alleen maar werk en politiek? Nee joh, ik heb ook hobby’s.
Motorrijden en heerlijk met mijn dochter toeren, fitness, kracht training en wake boarden. Het is heerlijk op het Zaanse water.

Ik hoop dat ik de komende vier jaar een rol kan spelen binnen de Partij voor Ouderen en Veiligheid en kan zorgen dat lokale politiek ook lokaal is, en blijft. Want dat is belangrijk.