Nieuws van de fractie Zaanstad


Via deze pagina volgt u eenvoudig het laatste nieuws van de fractie Zaanstad van de Partij voor Ouderen en Veiligheid.

Even voorstellen; Peter van der Weide

Mijn naam is Peter van der Weide

Al jaren heb ik het gevoel dat ik wat wil betekenen voor mensen in mijn omgeving die het minder goed hebben, voor ze op komen, verdedigen en helpen in lastige tijden. Ik zie veel mensen in mijn omgeving die het moeilijk hebben, niet goed voor zichzelf kunnen op komen. Daar heb ik het moeilijk mee.

Ik wil graag weten wat ik voor ze zou kunnen betekenen, niet alleen maar aanhoren maar daar dan ook wat mee doen, de drive het te willen uitzoeken en tot gaatje willen gaan een oplossing te vinden en het makkelijker te maken voor ze. Ik zie mensen verzanden in eenzaamheid, niet meer zelf in staat om voor zichzelf op te komen. En dat is ernstig. Ik ben niet bang voor spreken in het openbaar en benoemen van problemen. Kom maar op, ik wil het debat wel aan.

Ik zie de functie gemeenteraadslid dan ook als een ideale mogelijkheid om als lid van de Partij voor Ouderen en Veiligheid problemen aan te pakken en deze stad te laten bloeien en groeien door de eenzaamheid aan te pakken.

Natuurlijk heb ik ook een privéleven. Ik heb niet echt hobby’s, eigenlijk maar een (1)

Mijn dochtertje van 10 jaar en haar geliefde pony! Daar kan ik me helemaal in verliezen. Heerlijk.

Ik hoop na 21 maart onderdeel uit te kunnen maken van de gemeenteraad en zal me tot het uiterste inspannen geloofwaardig en betrouwbaar te zijn. Ik zal me tot het uiterste inzetten mensen die tussen wal en schip vallen te vertegenwoordigen.