Nieuws van de fractie Wormerland


Jan Boer, lijsttrekker Partij voor Ouderen en Veiligheid Wormerland

Mijn naam is Jan Boer, ik ben 61 jaar en gehuwd met Lyda, zij is een zelfstandig onderneemster. Samen hebben wij een zoon Levi 20 jaar en hij studeert HBO rechten.

Ik werk 34 jaar bij het ministerie van Justitie & Veiligheid in diverse functies en op dit moment werk ik als staffunctionaris.

In mijn vrije tijd ben ik als vrijwilliger voorzitter van de CCO in Oost-Knollendam, als ik in de gemeenteraadkom moet ik daar helaas mee stoppen, het was een leuke tijd maar het kan niet samen met het raadslidmaatschap.

De reden dat ik de politiek in wil is dat ik de politiek weer bij de inwoners wil brengen, de politiek moet weer van hen worden.

De kiezers moeten ook na de verkiezingen hun stem kunnen laten horen binnen de politiek, de politiek moet open en transparant worden. Niet alles maar geheim maken en besluiten nemen in achterkamers.

Ik wil referenda gebruiken om burgers te kunnen laten meebeslissen over zaken die er voor hun toe doen en een gehouden referendum moet wat de Partij voor Ouderen en Veiligheid betreft bindend zijn. Korte lijnen tussen burgers en volksvertegenwoordigers dat is waar ik voor sta, dat is waar de POV Wormerland voor staat.

Zoals onze partij naam, Partij voor Ouderen en Veiligheid, al aangeeft, staan ouderen en veiligheid hoog in het vaandel. Inwoners kunnen er op rekenen dat deze thema's voor mij belangrijk zijn en blijven. NU maar ook NA de verkiezingen.

Ik wil mij inzetten als lijsttrekker voor de Partij voor Ouderen en Veiligheid omdat ik na het lezen van het verkiezingsprogramma van de POV Zaanstad van 2014 en na gesprekken met de fractie voorzitter Harrie van de Laan tot de conclusie ben gekomen dat deze partij het best past bij mijn politieke idee├źn.

Stem Partij voor Ouderen en Veiligheid, stem LIJST 7