Partij voor Ouderen en Veiligheid in Wormerland


De Partij voor Ouderen en Veiligheid neemt in 2018 deel aan de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Wormerland. Voor de Partij voor Ouderen en Veiligheid zijn Jan Boer, Maarten Haalboom, Carmen Ton-Betjes en Rob Kreuninger kandidaat-raadslid. Klik op de foto van het betreffende raadslid om contact met hen op te nemen.

  • Jan Boer
    (fractievoorzitter)

  • Maarten Haalboom

  • Carmen Ton-Betjes

  • Rob Kreuninger

De fractie in actie


2 zetels voor Partij voor Ouderen en Veiligheid in gemeente Wormerland!
Woensdag 21 maart 2018 waren er gemeenteraadsverkiezingen. De Partij voor Ouderen en Veiligheid deed voor de eerste keer mee in gemeente Wormerland en behaalde gelijk 2 zetels! De partij is nu de vierde partij van gemeente Wormerland. Kiezers, ontzettend bedankt voor uw steun! We kunnen aan de slag! ->
Jan Boer, lijsttrekker Partij voor Ouderen en Veiligheid Wormerland
Mijn naam is Jan Boer, ik ben 61 jaar en gehuwd met Lyda, zij is een zelfstandig onderneemster. Samen hebben wij een zoon Levi 20 jaar en hij studeert HBO rechten.Ik werk 34 jaar bij het ministerie van Justitie & Veiligheid in diverse functies en op dit moment werk ik als staffunctionaris.In mijn ->
Even voorstellen: Maarten Haalboom, nummer 2 op de lijst
Ik ben Maarten Haalboom, 53 jaar oud, en woon in Oostknollendam.Ik werk als projectmanager bij Siemens Healthineers, een bedrijf dat medische apparatuur plaatst in diverse ziekenhuizen in de wereld.In 2014 heb ik mij opgegeven als vrijwilliger bij de Contact Commissie Oostknollendam en heb me ->

De fractie Wormerland van de Partij voor Ouderen en Veiligheid neemt in 2018 deel aan de gemeenteraadsverkiezingen in Wormerland.

De partij bestaat tot op heden uit drie leden, de heer Jan Boer (Voorzitter), de heer Maarten Haalboom (Secretaris) en Mevrouw Carmen Ton-Betjes (Algemeen lid). Wij zijn momenteel allen actief lid van de Contact Commissie Oostknollendam, waarin wij door het college worden geïnformeerd over inrichting en onderhoud van de openbare ruimte, planologische beslissingen, behoud dorpsgezicht, veiligheid verkeer en jeugd- en ouderenbeleid. Wij zijn dus reeds bekend in het gemeentehuis van Wormerland, en hebben al de nodige ervaring opgedaan.

Wij hopen de nodige input te krijgen van alle inwoners uit de gemeente Wormerland. Daarom roepen wij u op om contact met ons op te nemen zodra u vindt dat de gemeente iets doet wat niet door de beugel kan, of juist niets doet terwijl dat wel nodig is.

Contact met de fractie


U kunt eenvoudig contact opnemen met de fractieleden via onze website. Klik daarom op de foto van het fractielid waarmee u contact zoekt en vul het contactformulier in.Per post is de fractie bereikbaar via onderstaande postadres, zij heeft nog geen postadres op het gemeentehuis omdat zij nog geen deel uitmaakt van de fractie van de gemeente Wormerland:

Partij voor Ouderen en Veiligheid
Fractie Wormerland
Lijnbaanstraat 27
1501 PA Zaandam